Den lille forskel ...på mor og far

Hvor går man i byen i 2014?

Ja den er vist god nok, sidste gang jeg var ude og slå til søren, var nytårsaften 2012/2013. Få uger senere var jeg gravid og så slukkede discolampen jo ligesom lidt. Jeg forsøgte at vedholde min vilde ungdom, ved bl.a. at tage på Roskilde festival i sjette måned og danse til Rihanna ’like nobody is wathing’, men hvis jeg selv levede i en illusion om at intet var forandret, så skulle mine omgivelser nok gøre mig opmærksom på, at virkeligheden var en anden. Okay, jeg vidste jo godt at amning ville holde mig væk fra polestangen i en periode, men jeg var klart af den opfattelse, at jeg sagtens kunne trykke tre gange på brystpumpen og så ellers sippe til lidt vin og nyde en aften ude. Men apropos nyde, så viste det sig bare hurtigt, at jeg slet ikke nød at være væk fra Agnes, selv ikke i meget kort tid. Og lige så charmerende det nu en gang var at drikke shots der balancerede på skulderen, danse i små stilletter, traske hjem på bare tæer med en fransk hotdog i den ene hånd og sin værdighed i den anden, for så at falde i søvn med kinden klistret fast på toiletbrættet, ja så var jeg jo egentlig også lidt mæt af det. På den måde var graviditeten jo et foræret wellnessophold for en krop, der havde været hårdt presset i mange år. Det åbenlyse er selvfølgelig, at det var slut med røg og alkohol, men for mig var graviditeten også en periode hvor jeg undgik parfume og andet end naturlige produkter til hud, hår og ansigt, spiste økologisk, tog vitaminer, drak gode olier og gik til yoga. Okay slap af helsemamma, jeg spiste også et ton chokolade om dagen. Men jeg besluttede altså, at selvom jeg egentlig frit kunne tage ud, i det omfang en amme glad baby tillader, så var der ingen grund til at rushe det, når nu det eneste jeg havde lyst til var at ligge i ske med Agnes og dufte til hende inden hun faldt i søvn.

Så ja, der skulle altså gå et år og elleve måneder, før jeg bevægede mig ud for matriklen efter kl. 22. På fredag går det ned!! De bedste veninder har lovet at tage mig med ud og spise god mad, drikke lækre drinks og i det hele taget bare vise mig hvordan byen gør sig ud her i 2014. Og jeg er SÅ klar til at nyde det. Hold lige øje med updates her på bloggen. Nedællingen er i gang….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille forskel ...på mor og far