Weekend i provinsen

En blogger junkies, blog anbefalinger!

Advarsel, det kan være meget farligt og stærkt vandannende at læse videre…

Da jeg skrev mit første blogindlæg vidste jeg, at jeg bevægede mig ud på et fora, hvor alt er skrevet før og sandsynligheden for at man kan levere noget ’never seen before’ og unikt, er meget lille. Især er morbloggerne mange og i eksplosiv vækst, og det er jo ligesom begrænset hvor mange fødselsberetninger, lortekriser og søvnproblemer, folk magter at læse om. Alligevel bilder jeg mig ind, at der også er en lille plads til mig. Jeg er blevet spurgt hvilke bloggere jeg selv følger, og det vil jeg da gerne dele med jer.

Min absolut favorit blog er http://twinpeaks.dk/. Mette Marie, som kvinden bag bloggen hedder, er mor til tvillinger, og hendes univers er den perfekte kombination af glamour, tøserier og hverdagskaos. Jeg elsker hendes skrivestil og sjove metaforer, men mest af alt elsker jeg den positive vibe der altid er på hendes blog. Det må jo desuden fascinere en overvældet mor til én, at læse om en anden mor, der jonglere en hverdag med hele to babyer. Hvis I ikke allerede kender bloggen, hvad I nok gør, så må I sgu lige få tjekket den ud.

En anden blogger jeg ofte bliver draget af, er http://nutidensmor.dk/. Det er ikke mindst fordi, at hende der skriver bloggen (Johanne), minder mig om mig selv ind i mellem. Hun er også mor for første gang – til en pige, er 25 år og studerende. Men hun kan noget som jeg ikke kan, hun kan tegne. Jeg elsker hvordan hun ofte får mig til at grine, ved at sætte et billede på de helt skøre situationer, vi alle står i. Jo jo, og så kan hun selvfølgelig også skrive og hendes indlæg er meget lette at læse, og det er jo rart når det ofte er ud på de sene timer jeg sidder med mine hunde-hænge-øjne og læser blogs.

Min sidste anbefaling er http://www.daddyo.dk/. Når jeg engang i mellem har læst lidt for meget om mødre med havregrød til op over albuerne, så søger jeg ind på Kasper og Laus far-blog. Det er så befriende at læse om forældelivet, set fra den anden side af bordet. Virkelig en morsom blog, der også er dyb ind i mellem.

Jeg ville så gerne kunne præsentere en flok af niche-bloggere, da disse er ret så store kanoner, men hvis ret skal være ret, så er der nok en grund til at de er det. Hvis I kender til gode bloggere der kan tyvstjæle mere af min sparsomme tid, så tip mig endelig! Kender I app’en bloglovin? Den er altså ret smart hvis man gerne vil have et nys om, når der er nye indlæg ude. Min blog sabinelangkilde.dk, er også at finde på bloglovin nu (der ligger en genvej i menubaren, det er plusknappen)!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i provinsen