En blogger junkies, blog anbefalinger!

Forbrugsabstinenser og London drømme

 

De sidste par måneder har vi haft nogle ret store udbetalinger til bl.a. flybilletter og et nyt spisebord, sammenholdt med hvad vi jo alle sammen ved, at næste måned er en ret udgiftsrig én af slagsen, har vi besluttet at leve en smule mere skrabet end vi plejer, her i november – ja, så voksne er vi sgu blevet… Vi har administreret vores daglige indkøb og lavet mad til flere dage ad gangen, og det har jo sådan set ikke været så slemt. Faktisk har det været meget tidbesparende, kun at skulle tænke på aftensmad hver anden dag, og ja egentlig er jeg stor fan af restemad, og synes ofte maden smager bedre dagen efter. Så vi lever jo stadig ret hæderligt, det ved jeg. Alligevel synes jeg det er så hårdt at ligge bånd på mig selv, når det kommer til alle de småbeløb, jeg godt ved er frås, men som forsøder min tilværelse, åh så meget. F.eks. er det snart to uger siden jeg har drukket en latté, der altså ikke er brygget i mit eget køkken. For nogle lyder det jo helt åndsvagt, men for en bachelorskrivende mor til en etårig, har kaffe restriktioner direkte indflydelse på livskvalitet og ikke mindst arbejdsindsats. Desuden må I sgu også lige give mig ret i, at det netop nu er det mest ubarmhjertigt tidspunkt, at lave forbrugsstop. Det går jo helt amok med reklamer alle vegne, og jeg har så meget lyst til at købe små sløjfer til Agnes’ ikke eksisterende pandehår, lækkert vamset uldtøj hun kan tulle rundt i, og ikke mindst noget fint tøj jeg kan putte hende i, til alle de kommende arrangementer hun skal slæbes rundt til. Jeg har selv forelsket mig i en kjole med dyb udskæring i ryggen, et par sorte bukser og et mørkeblåt tørklæde. Derudover har jeg bare lyst til at forkæle mig selv hele tiden med lækker mad og kage, og det er jo lidt som om, at man bare må have den slags at hygge sig med i dette grå november helvede. Okay, jeg har mega meget forbrugsabstinenser i disse dage. Jeg har også lige modtaget en mail om at Magasin har 20% på alt i mad, vin og bolig i aften, og jeg synes jo nok at jeg trænger til noget lækkert julenips…
Jeg ved dog at det nok skal gå, for om 16 dage rejser Daniel, Agnes, min mor og jeg til London og julehygger i fire dage, og det glæder jeg mig helt barnligt meget til. Desuden har mine bedsteforældre vundet en and, så den 24. december er også reddet. Men hvis I ser mig med et deprimeret udtryk og ekstra trætte hænge øjne, så ved i nu hvorfor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En blogger junkies, blog anbefalinger!